Op donderdag 27 september 2018 was er weer een Mobiliteitsdag in Zandvoort op het terrein van Nieuw Unicum.Voor de foto's, klik HIER !Op vrijdag 22 september 2017 was er weer een Mobiliteitsdag in Zandvoort op het terrein van Nieuw Unicum.Voor de foto's, klik HIER !Op donderdag 1 september 2016 was er weer een Mobiliteitsdag in Zandvoort op het terrein van Nieuw Unicum.
Dit evenement werd georganiseerd voor iedereen die zich voortbeweegt in een rolstoel of scootmobiel.


Voor de foto's, klik HIER !Op donderdag 17 september 2015 was er weer een Mobiliteitsdag in Zandvoort op het terrein van Nieuw Unicum.
Dit evenement werd georganiseerd voor iedereen die zich voortbeweegt in een rolstoel of scootmobiel.


Voor de foto's, klik HIER !
Film van de Mobiliteitsdag 2014 in Zandvoort

Op woensdag 24 september 2014 was er weer een Mobiliteitsdag in Zandvoort op het terrein van Nieuw Unicum.
Dit evenement werd georganiseerd voor iedereen die zich voortbeweegt in een rolstoel of scootmobiel.


Voor de foto's, klik HIER !
Film van de Mobiliteitsdag 2013 in Zandvoort

Op 25 september 2013 was er weer een Mobiliteitsdag in Zandvoort. Dit jaar niet op het circuit, maar op het terrein van Nieuw Unicum.Voor de foto's, klik HIER !
Film van de Mobiliteitsdag 2012 in Zandvoort

Woensdag 19 september 2012 stond weer in het teken van de mobiliteit. Voor het OOK gebouw werd de Mobiliteitsdag gehouden. Een evenement voor iedereen in Zandvoort e.o. die zich voortbeweegt in een rolstoel, op een scootmobiel, achter een rollator of met een ander hulpmiddel. De start werd enige minuten uitgesteld i.v.m. een hoosbui boven Zandvoort.Voor de foto's, klik HIER !
Film van de Mobiliteitsdag 2011 op het Circuit in Zandvoort

Op Woensdag 21 september 2011 stond Zandvoort weer in het teken van de mobiliteit. Op Circuitpark Zandvoort werd de Mobiliteitsdag gehouden. Een evenement voor iedereen in Zandvoort e.o. die zich voortbeweegt in een rolstoel, op een scootmobiel, achter een rollator of met een ander hulpmiddel. Op een circuit moest natuurlijk worden geraced. Dat kon tijdens een rolstoelrace (handmatig of elektrisch) of een scootmobielrace. Maar er was ook een behendigheidsparcours. En tussen de spannende bedrijven door was er natuurlijk entertainment. Naast alle wedstrijden van de deelnemers ging een aantal bekende Zandvoorters een celebrity race houden. Ze streden dan tegen elkaar in een rolstoel of op een scootmobiel.Door de harde wind en een defecte microfoon is het geluid helaas slecht !terug naar het filmmenu
www.robbossink.nl