Film " Welcome Home " van Ankie en Leo Miezenbeek in Zandvoort

Samen met vrienden van Leo en Ankie heeft het team van " Welcome Home " het huis van de familie Miezenbeek een fantastische makeover gegeven.
In Welcome Home van RTL4 schiet Natasja Froger mensen te hulp met een verbouwing. Froger schakelt vrienden, collega’s en familie van de betrokkenen in om de verbouwing uit te voeren. Zij gaat mensen helpen die altijd klaar staan voor een ander en zichzelf al jaren wegcijferen. Mensen die tegenslag hebben gehad en mede daardoor hun eigen huis compleet hebben verwaarloosd. Familie, vrienden en buren krijgen in 'Welcome Home' de kans om deze mensen te verrassen met een home make over.
Zo grijpen ze de kans om iets terug te kunnen doen voor de mensen van wie ze houden, gewoonweg omdat ze dat verdienen. Ze nemen zelf de kwast en het gereedschap ter hand en samen met Natasja Froger en haar team zorgen ze er eigenhandig voor dat de woonsituatie van de hoofdpersoon uit het slop wordt getrokken. Hierdoor verbetert het leven van de hoofdpersoon thuis drastisch en kan de hoofdpersoon een nieuwe start maken.


film " Welcome Home " van Ankie en Leo Miezenbeek in ZandvoortKijk ook eens bij de foto's, KLIK HIER


terug naar het filmmenu
www.robbossink.nl